Ervaring met duo rolgordijn

Het duo rolgordijn is erg populair. Wat zijn jouw ervaringen met dit product?

Een duo rolgordijn is een soort rolgordijn dat uit twee lagen stof bestaat. De stoflagen zelf bestaan weer uit doorzichtige en gesloten stroken. Als je aan de ketting van het rolgordijn trekt, rollen de banen voor elkaar door. Je kunt zo het gordijn doorzichtig of ondoorzichtig maken.  Dat maakt duo rolgordijnen erg geliefd.  Maar hoe bevalt deze raamdecoratie nu bij de gebruiker?  We vragen het je bij deze om te reageren.

Tips

We vroegen algemeen directeur Henk Wouters van de website duorolgordijn.eu  naar wat hij merkt van de gebruikers ervaring. Hij vertelt:

Het ene duo rolgordijn is het andere niet. We zijn er vooruitstrevend in de markt en bieden ca 200 stoffen aan.  Waar onze klanten wel eens tegenaan lopen zijn  de beperking in de maatvoering. Deze raamdecoratie is maximaal 280 cm breed en soms zijn ramen breder. Dan zal er met twee of meerdere gordijnen moeten worden gewerkt.

Insecten

Insecten kunnen tussen de twee doeken verstrikt raken. dat kan erg vervelend zijn met vlekken tot gevolg.  Er bestaan onder latten die de banen dichter tegen elkaar drukken waardoor insecten er minder gemakkelijk tussen kunnen.

Vlekken

Op vlekken zit natuurlijk niemand te wachten. Ik had laatst een klant die een blikje tomatenpuree opende en tijdens het openen spoot de puree omhoog tegen het duo rolgordijn. Gelukkig had deze onze XL uitvoering. Dit is een stof die minder stijfsel bevalt en daardoor gemakkelijk is schoon te houden.

De eerste stoffen die ontwikkeld zijn en nog altijd het meest worden gekocht zijn het lastigst te reinigen. Dit kan enkel met een stofzuiger en borstel.

Jouw ervaring

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met duo rolgordijnen.  Laat je ze ons weten?